Sant Lluc,31-35
08918 Badalona (BARCELONA)
Tel.933 875 058 - Fax.933 881 283
e-mail: papershispania@papershispania.com

Introducció. Paper Kraft, Cartró
Manipulats.
Cintes Adhesives
Film Estirable.
Precinte Engomat
Cordill, Fleix i Cantoneres.
Papers Blancs
Maniles, Sedes i Papers Sanitaris.
Plàstic de Protecció. On Estem?

Paper Kraft, Cartró i Manipulats

Paper Kraft

Kraft 1ª verjurat o llis. Gramatges:  de 40 a 140 grs. El paper d’embalar per excel.lència, molt utilitzat pels rams de l’automoció, confecció, construcció, enquadernació i tèxtil. Garantitza una resistència a l’estrip, trencament i perforació molt superior a la resta de papers.
Kraft Liner 300 Grs. per a confeccionar patrons.

Cartró Ondulat

Gramatge de 200  a 450 grs./m2. Fabricat amb paper reciclat, per protegir dels cops tota mena d’articles, utilitzat  per diferents rams, inclossos els de la construcció, parquetistes i pintors..

Caixes de Cartró

Més de 100 mides standard diferents en canal senzill o doble. També podem fer-vos la caixa a mida de les vostres necessitats a partir de comandes de 250 unitats.

Papers Recuperats

Papers 100% reciclats i ecològics. Ideals per a fer-los servir com a paper de farciment.

SERVEIS DE MANIPULACIÓ I PLASTIFICACIÓ

Podem servir el paper en el format que el client ho desitgi. Les nostres 2 màquines rebobinadores  i talladores (ample màxim 2 mts) ens permeten servir els rotllos en amples i diàmetres de qualsevol mida. Amb la plegadora i la guillotina subministrem el paper tallat a fulls en la mida escollida pel client. Mitjançant el procés d’extrussió plastifiquem diversos papers autoritzats per l’alimentació i per la indústria .